Луси Димитрова - фаворитка на журналистите на Мис Варна`2013

Журналистите, които отразяваха конкурса Мис Варна`2013, избраха за своя любимка Луси Димитрова. 18-годишната красавица с първомайски корени получи лентата Мис Медия Варна`2013, след като пишещите я посочиха като №1 чрез тайно гласуване.

Преди два месеца 18-годишната Луси стана четвърта на Мис Швеция. Родителите ѝ са първомайци, но тя е родена във Варна и от 11-годишна живее в скандинавската страна. 

Ето и част от интервюто, което тя даде наскоро пред Първомай.НЕТ.:

Т.К.: Луси, какво те свързва с Първомай?

Л.Д.: Много неща - моите родители са от Първомай, бабите ми живеят там, имам много близки и роднини и един особено важен човек Костадин Момчилов.

Т.К.: Заради снимките, които ти прави?

Л.Д.: Да, той винаги подхожда много отговорно, работи професионално и освен това неговите снимки ми носят късмет. Където съм кандидатствала с тях – винаги съм успявала. Много бих искала да му благодаря – все пак покрай него научих много неща.

Т.К.: Да те очакваме ли скоро в Първомай?

Л.Д.: За съжаление това лято ми беше натоварено – записах се на шофьорски курс и вече имам книжка, работих с няколко модни агенции във Варна. В началото на август бях в Първомай за малко, имах време да се срещна само с най- близките ми хора.

Т.К.: Стана четвърта на Мис Швеция, но не се включи в надпреварата за Мис България?

Л.Д.: В Швеция мотото е "Използвай красотата си за добри цели". Освен това всички събрани средства отидоха за децата от Бразилия. Тук, в България, получих покана за участие в Мис България, но не исках да влизам в такъв формат. Искам да бъда себе си и хората да знаят каква съм като личност и характер, а не продуцентите да ми казват какво да говоря, да ми развалят репутацията. За мен тези риалита са пълна измислица и никога не бих участвала в тях. Искам да бъда себе си, а не каквато продуцентите решат.

Т.К.: Да бъдеш модел ще се превърне ли в твоя професия или си избрала по- различен път?

Л.Д.: Не, за мен това е само хоби. Наистина чувството да си на сцена е уникално, не мога да го сравня с нищо друго. Но аз уча икономика и право и искам да се развия в тази сфера, може би дори да имам собствен бизнес.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини