Григор Димитров записа успех на двойки в Монреал

Григор Димитров и неговият партньор на двойки Филип Колшрайбер от Германия започнаха с победа участието си на турнира от сериите "Мастърс" в Монреал, предаде БГНЕС.

Българо-немското дуо успя да се справи с канадската двойка Франк Данчевич и Адил Шамасдин, печелейки срещата от първия кръг на надпреварата със 7:6 (6), 6:4. По този начин, Димитров и Колшрайбер си осигуриха 11 040 долара от наградния фонд на "Мастърс"-а и по 90 точки за световната ранглиста на двойки.

В спор за място на четвъртфиналите Гришо и Колшрайбер ще премерят сили с испанците Марк Лопес и Марсел Гранойерс, като по този начин българинът ще може да отмъсти на Гранойерс за поражението в първия кръг на сингъл. Гранойерс също отпадна на сигнъл след загуба в два сета от световния номер две Анди Мъри.

След като приключи участието си на двойки в Монреал, за Гришо следва пътуване за Синсинати, където ще участва на започващия през следващата седмица "Мастърс". След това той ще се оправи към Ню Йорк за последния за годината турнир от Големия Шлем - "US Open".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини