Жена нарисува мъжа на мечтите си и го срещна!

Англичанката Клоуи Майо не е професионален художник, тя просто рисува за удоволствие. Една от картините й, обаче, изобразява мечтания от нея мъж, който тя реално среща два месеца, след като го е нарисувала. Запознават се в онлайн сайт и започват да си общуват. Жената била толкова шокирана от съвпадението, че скрила картината, за да избегне възможността той да я помисли за вманиачена преследвачка.

През 2009г. Клоуи, която по това време нямала връзка, нарисувала романтична картина, на която изобразява себе си, хванала за ръката висок, тъмнокос, брадат мъж. 31-годишната жена не мислила особено за картината, след като я направила. Оставила я в ъгъла на дневната и забравила за нея. Малко след това, обаче, тя започнала да търси любов в интернет сайтове и срещнала Майкъл Гоуман. Двамата имали много общи неща и след два месеца онлайн общуване решили да се срещнат на живо. В момента, в който го видяла, Клоуи била шокирана, защото той бил абсолютно същият като от картината.

Изплашена, че мъжът може да я помисли за параноична преследвачка, тя прибрала картината под леглото и я показала на Майкъл, чак след като излизали достатъчно дълго време. Майкъл бил малко объркан, но после приел всичко като доста забавно съвпадение.

За щастие, човекът не се стреснал от своя рисуван клонинг и двамата продължили връзката си. 18 месеца след първата им среща, той предложил брак на Клоуи докато били на почивка в Южна Франция.

Сега картината стои във фоайето на дома им и приятелите наричат Майкъл "мъжът от картината”. Клоуи казва: "Никога не съм предполагала, че ще предскажа кой ще е бъдещият ми съпруг и по принцип не вярвам в подобни гадателски умения, затова предполагам, че всичко това е дело на съдбата.”

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини