18 °C

Лятото в Първомай вече си има крал и кралица

Деца от „Клуб  на радостта” осъществиха идеята си за провеждането на конкурс „ Крал и кралица на лятото”.  Сребрина Димитрова и Дафинка Кирева бяха организатори и водещи на конкурса, който се проведе на 29.06.2013 г. Те са само на тринадесет години, но именно тяхна беше идеята за събитие, което да е насочено към деца от тийнейджърска възраст. Въпреки дъждовното лятно време в събитието взеха участие над петнадесет ученици от СОУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров” и ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Първомай. Смелчаците да се подложат на оценяване и класиране бяха девет от тях и всички се представиха достойно в трите кръга за оценяване. Журито беше в състав : Стоян Бойков- социален работник към Център за обществена подкрепа, Петя Георгиева- представител  от СОУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров”, Николина Андреева- учител от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” и носителката на приз „ Мис Първомай-2010” Милена Делчева. Те присъдиха наградите на най- добре изявилите се на сцена участници.  На трето място бяха наградени с грамота за участие от кмета и общинска администрация Дафинка Кирева  и Митко Димитров. Те получиха и сладкиши от „ Сладък път” и шапки от общинска администрацията. На второ място бяха присъдени нагаради за Сребрина Димитрова и  Атанас Ицов. Те бяха провъзгласени за граф и графиня на лятото след доброто си представяне на сцената. Атанас изпя без съпровод, но и без грешка песента „ Трудна възраст”. Те получиха торта „ Граф и Графиня на лятото” изготвена от ЕТ „ Таня Андреева”, подаръци от Сладък път и от общинска администрация. Фирма „ Бендида” направи специалните отличителни ленти за графа и графинята, които бяха връчени от Ивелина Чомакова – мис СОУ 2012 и Добромир Добрев- мистър СОУ 2012. За Крал и Кралица на лятото бяха провъзгласени единодушно от журито, както следва:  за крал Християн Методиев и за кралица на лятото Николет Божева и двамата от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий”. Християн показа изключителен талант за владеене на футболната топка, а Николет изпя песента „ I’m big big girl”. Двамата бяха най-много аплодирани и от публиката. Те получиха  отличителните ленти, изготвени специално благотворително от фирма „ Бендина” и връчени от Мис и Мистър СОУ -2012, специално изработени корони от софийския офис на център за обществена подкрепа, специалната торта „ Крал и кралица на лятото”- подарък от майстор Таня Андреева. Грамота за участие и сладкиши имаше за всички участници. С песните на певиците от трио „ Еуфория” Крис Сиракова и Тони Тунчева, с електро- попинг  танците на Станимир, с помощник водещите Мартин Костов и Златомира Коралова и с помощта на озвучителя Христо Кръстев,конкурсът Крал и Кралица на лятото се превърна в празник и парад на талантите. Забавлението беше на ниво, въпреки дъждовното време.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
22 сеп 2020
Последни новини