2 °C

Лятото в Първомай вече си има крал и кралица

Деца от „Клуб  на радостта” осъществиха идеята си за провеждането на конкурс „ Крал и кралица на лятото”.  Сребрина Димитрова и Дафинка Кирева бяха организатори и водещи на конкурса, който се проведе на 29.06.2013 г. Те са само на тринадесет години, но именно тяхна беше идеята за събитие, което да е насочено към деца от тийнейджърска възраст. Въпреки дъждовното лятно време в събитието взеха участие над петнадесет ученици от СОУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров” и ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Първомай. Смелчаците да се подложат на оценяване и класиране бяха девет от тях и всички се представиха достойно в трите кръга за оценяване. Журито беше в състав : Стоян Бойков- социален работник към Център за обществена подкрепа, Петя Георгиева- представител  от СОУ „ Проф. Д-р. Асен Златаров”, Николина Андреева- учител от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий” и носителката на приз „ Мис Първомай-2010” Милена Делчева. Те присъдиха наградите на най- добре изявилите се на сцена участници.  На трето място бяха наградени с грамота за участие от кмета и общинска администрация Дафинка Кирева  и Митко Димитров. Те получиха и сладкиши от „ Сладък път” и шапки от общинска администрацията. На второ място бяха присъдени нагаради за Сребрина Димитрова и  Атанас Ицов. Те бяха провъзгласени за граф и графиня на лятото след доброто си представяне на сцената. Атанас изпя без съпровод, но и без грешка песента „ Трудна възраст”. Те получиха торта „ Граф и Графиня на лятото” изготвена от ЕТ „ Таня Андреева”, подаръци от Сладък път и от общинска администрация. Фирма „ Бендида” направи специалните отличителни ленти за графа и графинята, които бяха връчени от Ивелина Чомакова – мис СОУ 2012 и Добромир Добрев- мистър СОУ 2012. За Крал и Кралица на лятото бяха провъзгласени единодушно от журито, както следва:  за крал Християн Методиев и за кралица на лятото Николет Божева и двамата от ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий”. Християн показа изключителен талант за владеене на футболната топка, а Николет изпя песента „ I’m big big girl”. Двамата бяха най-много аплодирани и от публиката. Те получиха  отличителните ленти, изготвени специално благотворително от фирма „ Бендина” и връчени от Мис и Мистър СОУ -2012, специално изработени корони от софийския офис на център за обществена подкрепа, специалната торта „ Крал и кралица на лятото”- подарък от майстор Таня Андреева. Грамота за участие и сладкиши имаше за всички участници. С песните на певиците от трио „ Еуфория” Крис Сиракова и Тони Тунчева, с електро- попинг  танците на Станимир, с помощник водещите Мартин Костов и Златомира Коралова и с помощта на озвучителя Христо Кръстев,конкурсът Крал и Кралица на лятото се превърна в празник и парад на талантите. Забавлението беше на ниво, въпреки дъждовното време.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 26.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
26 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
26 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
26 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
26 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
26 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
26 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
26 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
26 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
26 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
26 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
26 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
26 яну 2021
Последни новини