В СОУ са доволни от резултатите на седмокласниците

Костадин Динков и Калоян Танев

Над 90% има съвпадение между оценките, получени на националното външно оценяване и в курса на обучение на седмокласниците – похвали се Елена Иванова – директор на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“- дори и слабите оценки са толкова колкото са получените в училище, а резултатите като цяло са много добри.

Това е показател за обективността на преподавателите – Тодорка Желязкова по български език и литература и Диана Цветанова по математика. Друг факт са трите пълни шестици по математика и  петимата ученици с отлични оценки и по двата изпитни предмета – математика и български - Калоян Танев, Костадин Динков, Анита Атанасова, Венета Димитрова, Таня Грозева.

Калоян и Костадин са едни от най- изявените ученици. И двамата имат пълни шестици на първия модул по математика.  В навечерието на 24 май те получиха награда за отличното си представяне на състезанията по информационни технологии. През годината доста се притеснявах – споделя Калоян- но на самите изпити се чувствах спокоен и добре подготвен. Съученикът му също определя изпитите като необходимост и е доволен от представянето си. Двете момчета определено искат да развиват познанията си за компютри, компютърна техника и информационни технологии. Сега са се прицелили с ОМГ „акад. Кирил Попов“-Пловдив.

С пълна шестица на първия модул по математика е и Анита Атанасова, а успехът й по български език е 5.71.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини