19 °C

БСП- Първомай закри предизборната си кампания в Деня на победата

В деня, в който България отбеляза победата над хитлерофашизма и Деня на обединена Европа, общинските ръководства на партиите от Коалиция за България проведоха заключителния митинг в кампанията за Избори 2013. Кандидатите от листата на Коалиция за България за област - Пловдив Миглена Христова и Петър Мутафчиев призоваха симпатизантите си да гласуват с бюлетина  №5 за една нова победа в името на бъдещето на България. Те бяха гости на заключителния митинг, организиран от общинското ръководство на БСП  и коалиционните партньори.  Г-жа Христова посочи най- важните ангажименти, поети от БСП – създаване на условия за развитие на бизнеса и разкриване  на 250 000 работни места. Тя припомни, че по време на така наречената „лоша тройна коалиция“ в България са разкрити над 360000 работни места. Между другите обещания от програмата на КБ тя спомена и увеличаване на доходите и въвеждане на „Швейцарското правило“ за индиксиане на пенсиите, стимулиране на земеделието. До двамата кандидат- депутати застана и доц. Борислав Китов – представител на коалиционния партньор Земеделски народен съюз. В Деня на Европа- каза той – се срамувам заради това, което се случва в България, за унижението на което бяхме подложени през изминалите години от правителството на България. Петър Мутафчиев убеди присъстващите, че „Коалиция за България“ е единствената реална алтернатива на случващото се през последните години.

На сцената  застанаха и лидерите на местните партии от „Коалиция за България“: Николай Митков председател на ОбС на БСП, Маргарита Давчева- председател на общинското ръководство на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, инж. Иван Димитров и д-р Пенко Запрянов от общинското ръководство на ЗНС.

Събитието започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на  партизаните от дружина „Райчо Кирков“ и на загиналия светски войник Анатолий Дроздов. Организаторът Николай Митков се похвали, че срещу „луксозната“ кампания  на ГЕРБ за хиляди левове са противопоставили удоволствието първомайци да  се насладят на изпълнението на няколко местни състави и таланти- Трио „Еуфория“, Танцова формация „Евридика“ и Групата за руски песни „Ивушка“. Без да каним  големи имена – допълни той – на площада се събраха не по- малко хора отколкото в предишния ден. Митингът завърши с емоционалното изпълнение на емблематичната „Десятый наш десантный батальон“

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
21 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
21 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
21 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
21 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
21 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
21 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
21 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
21 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
21 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
21 сеп 2020

Случаен виц

Последни новини