Любовта завладя пролетния концерт на клуба на поп звездите

Любовта стана мото на последния концерт на момичетата от клуб „Бъди звезда в света на поп музиката” с ръководител г-жа Миглена Стоева.

Любов към музиката, любов към сцената, любовта като чисто човешко чувство. Тя трептеше в репертоара от поп и рок музика, а за пръв път  момичетата изпълняваха и български народни песни. Вики, Злати, Софи, Дани, Поля и Мира с много желание и ентусиазъм пяха и водиха пролетния концерт. Публиката с възторг посрещна и  самостоятелните изяви на вече утвърдените таланти Тони,Нани и Криси и оформилото се от тях трио „Еуфория”. В светлините на прожекторите, г-жа Стоева накара момичетата да бъдат себе си. Според нея успехът им се дължи на тяхната обич и желание да се докоснат до изкуството Музика!

Концертът даде възможност за изява на още един – неочакван талант. Вече порасналият Христо Стоилов излезе на сцената и пя в дует с Тони. А песента му беше послание към любимата му Ива.

Пролетният концерт е втората представителна изява от извънкласните дейности по проект „Успех”. Дейността е по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини