Борисов получи благодарност от кмета Папазов

На предизборна среща- митинг с екс – премиера Бойко Борисов, кметът на Първомайска община Ангел Папазов му благодари за всички инфраструктурни проекти, реализирани по време на неговото управление- за ремонтираните улици и санираните училища.

Необичайно за това време на деня, площадът до градския парк беше изпълнен с народ. Стотици граждани скандираха името на лидера на ГЕРБ. Бойко Борисов раздаде автографи и размени по няколко думи с десетките привърженици. От трибуната той заяви, че не е уплашен от предизборната  война: от 15 години съм в политиката и винаги преди избори са вадели флашки,папки и други компромати. Но колкото повече ги вадят, толкова повече ги бием. Бившият министър-председател благодари на събралото се множество, за това че не се поддава на компроматната война.

Зад Борисов, на трибуната беше и 12-тата в листата на Пловдив – област – д-р Катя Попова и председателят на асоциацията на тютюнопроизводителите Асен Кичуков, който също заяви своята подкрепа в предизборната кампания на ГЕРБ В Първомай.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини