Разхождайки се по въздуха

Ето едно видео, около което могат да се разкажат любопитни подробности. Ако музиката ще е на първо място, значи първо гледайте. И като гледате, първо ще се запитате, ама какво е това? Поп, денс, ориентал? Всичко ще е вярно, но има и още, за да стигнем до някакво разбиране. И така - Anise K feat. Snoop Dogg & Bella Blue, "Walking On Air".

Това е последната песен, която Снуп Дог записва като Снуп Дог. После съществуването му е тотално променено от растафарството и продължава в нова артистична, философска и житейска фаза като Снуп Лайън. Обаче преди това да стане, записва "Разхождайки се по въздуха" с Anise K. Композитор, продуцент и певец, 28-годишният Anise K тръгва от Австралия и принадлежи на Бахайската общност. За тази религия е важна музиката и да помагаш на другите. Така Anise Arsalon Khoshmashrab изявява своя музикален талант от дете, участвайки в благотворителни събития. Продължава с това и след като миналата година подписва със Sony Music Australia. Клипът на "Walking On Air" е сниман в пустинята Невада и в Сидни, Австралия. Песента става абсолютен хит в Гърция почти веднага след излизането и дни преди края на 2012.

И какво да кажем за Bella Blue, освен, че е 19-годишна, пее R&B, а също се изявява като актриса и танцьорка.

Толкова за създателите на космополитно звучащия хит "Walking On Air", ето го и самия него, вече и в музикалните минути на ТВ "Аида-Хасково", благодарение на Sony Music Entertainment.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини