0 °C

Сливи за смет или Trash за парти организират пред общината

Утре, 10 април, пред общината, от 16.00 часа ще започне най-голямото Trash party в Първомай. Не, няма грешка! Не е Thrash, a Trash, защото основната цел не е стил в метъл-рока, а именно събирането на отпадъци.Неговото мото ще е „Не изхвърляй, украси!”

Все още се очаква потвърждение, че водещ ще бъде Генчо - инспектор N-JOY, а участие ще вземат певците в настоящия и миналогодишния сезони на „Гласът на България“ Божидар Ганев, Кристиян Димитров и Алекс Байчев и Елица Наумова.

Събитието включва  музикална програма и работилници за изработване на арт шапки, цветя от хартия и отпадъчни материали, награди и снимки с някои от лицата на кампанията и звездите от „Гласът на България”. 

За да станете участник в Trash party - Първомай, трябва да разполагате с предварително получени ваучери с печат - логото на кампанията „ Да изчистим България за един ден”. За да се снабдите с ваучер за участие не изхвърляйте непотребните вещи – хартия, полиетиленови торби и бутилки! Те могат да ви осигурят участие в най- голямото пролетно парти.  Може да ги предадете на пункта от източната страна на Общината на  9 и 10 април 2013 г. Така участници и гости  ще докажат, че обикновените боклуци могат да се превръщат в необикновени неща без много усилия. А събраните средства ще бъдат дарени за красива детска площадка в нашия град.

Организаторите призовават да развихрим въображението си и да запретнем ръкави за една различна и ЧИСТ-ита Пролет в Първомай.

15 кг. хартия се равняват на 1 бял ваучер; 5 кг. найлон - на 1 жълт ваучер; а 5 кг. PVC бутилки на 1 син ваучер;

Всеки син ваучер осигурява достъп на  един участник;  жълтият  и белият  ваучери на  2 участника. Гостите на партито могат да обединят своите усилия при недостатъчни количества и така заедно да спечелят ваучери и да се забавляват.

            Работилниците, в които можете да се включите са три. За „Арт Шапки”- там  притежателите на син ваучер ще могат да разберат как да си изработят сами артистични шапки и да си направят забавни снимки с тях. На тези гости ще им помагат студенти от Технически университет – София, специалност Инженерен дизайн. Работилницата „Цветя  от хартия и отпадъчни материали” е за посетители с жълт ваучер. Те ще могат да видят интересни идеи как от отпадъчни материали и подръчни средства да се изработят красиви цветя, подходящи за великденска декорация. Това ще стане с помощта на  представители на отбора на Чистознаещите. Притежателите на бял ваучер ще получат тениски с автографи в работилница „С автограф“ и ще могат да разговарят и да се снимат с  лицата  на кампанията и звездите от „Гласът на България”. Там те ще се срещнат с   доброволци от кампанията „Да изчистим България за един ден”.

Първото по рода си Trash party в Първомай се организира съвместно от Общинска администрация, BTV и фирма “NADIN Group”.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 16.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
16 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
16 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
16 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
16 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
16 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
16 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
16 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
16 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
16 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
16 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
16 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
16 яну 2021
Последни новини