Сливи за смет или Trash за парти организират пред общината

Утре, 10 април, пред общината, от 16.00 часа ще започне най-голямото Trash party в Първомай. Не, няма грешка! Не е Thrash, a Trash, защото основната цел не е стил в метъл-рока, а именно събирането на отпадъци.Неговото мото ще е „Не изхвърляй, украси!”

Все още се очаква потвърждение, че водещ ще бъде Генчо - инспектор N-JOY, а участие ще вземат певците в настоящия и миналогодишния сезони на „Гласът на България“ Божидар Ганев, Кристиян Димитров и Алекс Байчев и Елица Наумова.

Събитието включва  музикална програма и работилници за изработване на арт шапки, цветя от хартия и отпадъчни материали, награди и снимки с някои от лицата на кампанията и звездите от „Гласът на България”. 

За да станете участник в Trash party - Първомай, трябва да разполагате с предварително получени ваучери с печат - логото на кампанията „ Да изчистим България за един ден”. За да се снабдите с ваучер за участие не изхвърляйте непотребните вещи – хартия, полиетиленови торби и бутилки! Те могат да ви осигурят участие в най- голямото пролетно парти.  Може да ги предадете на пункта от източната страна на Общината на  9 и 10 април 2013 г. Така участници и гости  ще докажат, че обикновените боклуци могат да се превръщат в необикновени неща без много усилия. А събраните средства ще бъдат дарени за красива детска площадка в нашия град.

Организаторите призовават да развихрим въображението си и да запретнем ръкави за една различна и ЧИСТ-ита Пролет в Първомай.

15 кг. хартия се равняват на 1 бял ваучер; 5 кг. найлон - на 1 жълт ваучер; а 5 кг. PVC бутилки на 1 син ваучер;

Всеки син ваучер осигурява достъп на  един участник;  жълтият  и белият  ваучери на  2 участника. Гостите на партито могат да обединят своите усилия при недостатъчни количества и така заедно да спечелят ваучери и да се забавляват.

            Работилниците, в които можете да се включите са три. За „Арт Шапки”- там  притежателите на син ваучер ще могат да разберат как да си изработят сами артистични шапки и да си направят забавни снимки с тях. На тези гости ще им помагат студенти от Технически университет – София, специалност Инженерен дизайн. Работилницата „Цветя  от хартия и отпадъчни материали” е за посетители с жълт ваучер. Те ще могат да видят интересни идеи как от отпадъчни материали и подръчни средства да се изработят красиви цветя, подходящи за великденска декорация. Това ще стане с помощта на  представители на отбора на Чистознаещите. Притежателите на бял ваучер ще получат тениски с автографи в работилница „С автограф“ и ще могат да разговарят и да се снимат с  лицата  на кампанията и звездите от „Гласът на България”. Там те ще се срещнат с   доброволци от кампанията „Да изчистим България за един ден”.

Първото по рода си Trash party в Първомай се организира съвместно от Общинска администрация, BTV и фирма “NADIN Group”.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини