Адриана Лима била девствена до 27

Темата за девствеността и кога да я загубим е била винаги интересна тема, над която всеки да се замисли. Дават се различни предположения коя е най-подходящата възраст, за да се простиш с невинността.

Истината е обаче, че затова няма възраст и ако някой казва, че е едва ли не ненормално да си над 20 и все още да не си опитал от плода на страстта, със сигурност греши.

Известните и богатите също имат своите чисто човешки терзания относно интимния фронт и със сигуност като всички нас са се питали кога е най-подходящия момент да се решиш на тази крачка.

Ето и някои знаменитости, които са загубили невинността си след 20-тата си годишнина:

Адриана Лима - 27 години

„Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважат, че това е моя избор. Ако не го направят, значи не ме искат. Когато пътуваме заедно за първи път, спим в различни стаи.“, признава моделката пред списание GQ. Кой би помислил, че една от най-сексапилните жени на планетата толкова късно се е разделила със своята невинност.

Енрике Иглесиас - 25 години

„Израснах с много от моите приятели и всички изгубиха девствеността си с проститутки, не че има нещо кой знае колко нередно в това. Те трябваше да си платят за това. Аз исках да почакам за правилното момиче, а то се появи когато бях на 25.“, разкрива певецът.

Тина Фей - 24 години

Тина Фей призна пред водещия Дейвид Летърман, че не е искала да се прости с девствеността си, но накрая го е направила с мъжа, за когото след това се е омъжила.

Лиса Кудроу - 31 години

Кудроу е изчакала до първия си брак. „Девствеността ми беше нещо много ценно за мен, нещо, което притежавах и можех да дам. Беше чест, с която да удостоя някой млад мъж и той трябваше да си заслужава.“, признава актрисата.

Матю Морисън - 21 години

В общи линии в гимназията неговото гадже било много религиозно, а в колежа пък той бил религиозен. Накрая това се променило, когато бил на 21 години и предприел крачката.

Уил Феръл - 21 години

Уил каза за списание Rolling Stone, че е бил девствен до първата си година в колежа, когато е бил на 21 години.

Джесика Симпсън - 22 години

Известен факт е, че Джесика е изчакала да се омъжи за Ник Лаше, преди да се раздели с девствеността си.

Камила Бел - все още е девствена на 26 години

Докато Камила излизаше с известния девственик Тим Тибоу, стана обществено достояние, че и тя е девствена. Тя все още чака човека, който да заслужи честта да е първия й.

Брук Шийлдс - 22 години

При Брук се е случило чак в колежа, но поне е било с Дийн Кейн. „Мислех, че ще изгубя девствеността си много по-рано от 22 години. Бях обществена личност и подложена на толкова много напрежение, че ми се иска просто да го бях направила в началото, когато се очакваше.“ – казва тя пред списание Health.

Иън Маккелън - 22 години

Маккелън признава това само в една рядка статия от 2006г.

Селин Дион - 20 години

Селин пише в своята автобиография: „Беше в Дъблин, на незабравимия ден 30 април 1988г, нощта на Евровизия. Той се качи с мен в стаята ми. Аз бях седнала на ръба на леглото с крака под завивките. Бях щастлива, че съм насаме с мъжа, когото обичах. Имах много ясен план.“

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини