Четири мача ще има в региона през уикенда

Четири мача от "Б" Областната група ще предложат емоции на любителите на истинския футбол в региона през уикенда.

Три от тях ще се играят по едно и също време в събота (6 април) от 17 часа.

Отборът на "Марица" (Градина) посреща състава на "Светкавица" (Манолско конаре) в люта битка за класиране в челото на таблицата. Гостите успяха да изпреварят градинчани с една точка след последния кръг, но домакините са твърдо решени за възстановят справедливостта и да задминат отново съперника. Любопитно е, че и двата тима в момента са отбелязали по 37 гола в противниковите врати, а са допуснали по 24 попадения в своите мрежи.

Намиращият се във възход тим на ФК "Караджалово" приема отбора на "Войводиново" с намерение да затвърди реномето си на корав съперник. Футболистите от гостуващия състав трудно понасят неуспеха и често създават конфликтни ситуации със съдии и противници. Караджаловци пък напоследък показват, че не допускат подобни номера, което е предпоставка за много емоции на техния стадион.

Отборът на "Тракия" (Бяла река), който заема последното място в групата, приема силния тим на "Марица" (Милево). Домакините трупат опит в дебютния си сезон в групата и напоследък показват подобрени игри. Техният противник е един от най-опитните в групата и записа някои от рекордните победи в първенството до момента. Някои играчи от Милево обаче имат сериозни проблеми с нервите и редовно създават проблеми за съдии и съперници. Преди две седмици милевци не успяха да изиграят дори едно полувреме в Караджалово, нападнаха съдията, мачът бе прекратен и загубиха служебно.

В неделя, 7 април, от 17 часа "Ботев" (Дебър) посреща отбора на "Траките" (Скутаре). Домакините твърдо държат второто място и не би трябвало да срещнат затруднения срещу средностатистически съперник.

Другите два тима от първомайска община гостуват - "Зенит" (Православен) ще играе в Рогош с тамошния "Ботев", а "Марица" (Любеново) ще има тежък мач срещу безапелационния лидер в групата - "Момино".Представителният тим на "Борислав" гостува на намиращия се в подем отбор на "Кричим" в мач от първенството на "А" Областната група. Съперникът е само на точка след нашите в класирането и на първомайци е необходима поне точка, за да запазят петото място в подреждането.

Юношеският отбор на "Борислав" (младша възраст) гостува на "Локомотив" (Пловдив) в събота, 6 април, а детският тим ще играе в Белозем с тамошния "Вихър" в неделя.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини