Детският тим на "Борислав" игра на турнир в Чирпан

Престижно участие в силния футболен турнир за деца "Чирпанска кама" записа отборът на "Борислав". Състезанието между 8 силни тима се проведе на 3 и 4 април на градския стадион в Чирпан.

Първомайци попаднаха в група с отборите на "Берое" (Ст.Загора), "Левски" (София) и "Ботев" (Пловдив). Жребият прати за съперник на нашите в първия им мач соченият за един от фаворитите състав на "Берое". Противникът показа висока класа и нанесе тежко поражение на "Борислав" със 7:1. В другия двубой в групата столичният "Левски" надигра с 2:0 отбора на "Ботев".

С мач за третото място в групата първомайският тим загуби от младите "канарчета" с 0:3, а "Берое" и "Левски" спретнаха драматичен двубой, завършил наравно 1:1, а при дузпите късмет с 14:13 извадиха "сините".

В другата група столичният ЦСКА би с 2:0 отбора на "Локомотив" (Пловдив), а домакините от "Чирпан" надиграха с 4:1 тима на "Свиленград". Финалът в групата бе спечелен от ЦСКА, победил с 4:0 "Чирпан", а трети се класира пловдивското "Локо" след победа с 2:0 над "Свиленград".

Тимът на "Борислав" изригна в последния си мач, разпилявайки с 6:0 отбора на "Свиленград" пред погледа на популярния фолкизпълнител Милко Калайджиев, който се оказа спонсор на противниковия отбор. Така нашите се класираха на седмо място в престижния турнир.

В срещата за 5-6 място "Локомотив" спечели с 2:0 пловдивското дерби с "Ботев".

Трети се класира силният отбор на "Берое" след убедителен успех с 4:0 над домакините от "Чирпан".

Финалният мач между столичните "Левски" и ЦСКА завърши без победител - 0:0, а при дузпите по-здрави нерви показаха младите армейци, отбелязвайки 4 попадения срещу 3 за противника им в синьо.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини