ОИЦ – Пловдив с информационно събитие „ДА работим заедно“ в Първомай

Информационно събитие в Първомай организира Областен информационен център – Пловдив утре – 3 април (сряда). То ще започне със семинар от 11:00 часа в лекционната зала на местното Образцово народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1894“ и ще премине под мотото „ДА работим ЗАЕДНО“.

За участие в информационната кампания са поканени представители на широката общественост, читалища, неправителствени организации, образователни институции, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии.

По време на информационното събитие ще бъде предоставена информация за актуални схеми и възможности за кандидатстване с проекти по оперативните програми, допустими бенeфициенти (ползватели) на територията на община Първомай.

Ще бъдат представени информация за приоритетите и бъдещите инициативи на Областен информационен център – Пловдив за 2013 година. Представяне на мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както популяризиране и обмен на добри практики и „научени уроци” от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат част от програмата.

След семинара експерти от ОИЦ – Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани.

Областен информационен център – Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ОИЦ – Пловдив работи в рамките на проект № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 „Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини