Да подкрепим ухажорът Голди

Фотографията  на Пеньо Запрянов „Една женска винаги може да те докара до лудост“ стана снимка на деня в конкурса на бТВ „Аз репортерът“.На нея се вижда как любимецът Голди се изявява като ухажор. Избрана е между стотиците изпращани на ден снимки, от екипа на телевизията и  участва в седмичната класация. Ако получи достатъчно много гласове, ще продължи в месечната и годишната класации. Накрая ще останат само най-добрите изображения, класирани в различни категории. Миналата година друг кадър на далматинци е бил в десетката на тема „Природа“, подкрепена  с 309 гласа. Сега фотографията  е в шапката на предаването „Аз репортерът“ във Фейсбук.

Излъченият миналата година репортаж на Янко Диков за наводнения подлез до автогарата в Първомай влезе в годишната класация за клипове, а авторът му е получил приз – чашата на бТВ. На същото се надява Пеньо Запрянов през тази година.

Ако искате да подкрепите „Ухажорът“ на Пеньо можете да гласувате тук. Единственият проблем е, че като всяка уважаваща себе си медия, бТВ изисква регистрация. 

Пеньо Запрянов, или както е известен Пеньо от Офисите, е любител кинолог, а Голди е неговата гордост. За сполучливия кадър е благодарен и на човекът, който поддържа фотоапаратите му в готовност- Христо Цветков.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини