"Три пораснали момичета" предизвика "Еуфория"

С Концерта "Три пораснали момичета" на стълбите на общината Антония Тунчева, Атанаска Тенева и Кристияна Сиракова предизвикаха еуфория. Над 200 зрители от всякакви възрасти аплодираха тях и учителките им Ваня Павлова и Миглена Стоева.

До сега тези момичета бяха част от големи концерти или спектакли. Често се превръщаха в техни акценти. Но с този концерт, за пръв път понесоха кръста на отговорността на самостоятелната изява. И се справиха като истински професионалисти. Имаше сълзи в очите на публиката, имаше и бурни овации. Поздравите бяха както за Тони, Криси и Нани, така и за Ваня Павлова и Миглена Стоева - тези, които извадиха таланта им, поизгладиха някои и други гънки, помогнаха им да го лъснат и да го покажат в пълния му блясък .

В концерта имаше всичко. Лиричните балади бяха изпълнени с много чувство от вече порасналите и влюбени тийнейджърки. Имаше и рок, зареден с енергията на младостта.На хитовете на световноизвестни звезди припяваше и публиката. А песента „Една сълза“ посветена на майката  и изпълнена от Кристияна предизвика много сълзи не само в майчинските, но и в мъжките очи. Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус бяха почетени с великолепни изпълнения на I have nothing от Насето и на Rehab – от Тони. На финала трите момичета заявиха, че няма да бъдат пречупени, ще намерят сили и ще достигнат до небето с песента на Поли Генова „На инат“. И за да бъде концертът съвсем истински, публиката си пожела бис и получи изригващата песен на Руслана „Диви танци“.

В плановете на Тони, Криси и Нани е в най- скоро време да се появи трио „Еуфория“. За това ще им помогне и Миглена Стоева. А за концерта благодарят на публиката, на Петко Здравчев, който им предостави заведението си, на Васко, който озвучаваше, на водещият Ангел Димчев и на кмета на общината Ангел Папазов и Илия Ганчев за финансовата подкрепа.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини