80 удара с нож по тялото на Женя. Петър я убил, за да си купи лаптоп и кола

Близо 80 пробождания с нож са открили съдебните медици по тялото на 21-годишната Женя. Петър казал на майка си, че ще я убие, за да си купи лаптоп и кола.

Поръчител на зверското убийство във Варна се оказа лелята на жертвата - Светла Тодорова. Тя пожелала смъртта на племеничката си заради общ имот -  къщата на ул."Лоза", където живее и брат й. 21-годишният Петър Ангелов, който е гадже на дъщеря й Даниела, убил Женя за 2000 лв. 

Младата жена е умирала бавно в адски мъки и болка. Тя буквално се е давила в собствената си кръв, твърдят патоанатомите, цитирани от "Стандарт" и Петел.бг.
Задушила се е от кръвта, която тялото й изхвърлило след поредицата от пронизвания с ножа. Нито една от прободните рани не е била смъртоносна. Такава жестокост в цялата си кариера досега не съм срещал, коментира един от лекарите.

Петър мушкал Женя с ножа поне 30 минути, докато накрая от ударите му дръжката на ножа се счупила и острието останало забито в корема на момичето. Убиецът я оставил да агонизира и напуснал къщата. Така със забито в корема острие е била намерена от близките си.

Първи я видял баща й. Мъжът направил отчаян опит да я съживи, като дори собственоръчно извадил острието от тялото. Осъзнавайки, че детето е мъртво, майката изпаднала в шок. Бащата Венцислав излязъл на двора и само повтарял: "Студена е.. мъртва е, мъртва е", разказаха съседите.
На мястото веднага бил повикан екип на Спешна помощ и полиция.
Първоначално медици и полицаи се заблуждавали, че става въпрос за самоубийство, защото вените на момичето били прерязани.

38-годишната поръчителка на убийството на Женя е майка на 3 деца. Най-голяма е 15-годишната й дъщеря Даниела, има момиченце на 4 годинки и 2-годишно момченце, пише Петел.
В момента Светла е по майчинство заради третото си дете, довериха съседите й.
Според тях лелята нямала постоянен партньор, а излизала с различни мъже.

"Тази жена е обезумяла от алчност", разказват хората. Комшиите намекнаха, че отношенията й с Петър - гаджето на дъщеря й, били доста близки. Мнозина от тях не изключват възможността двамата да са имали и сексуална връзка.
Често били забелязвани заедно в отсъствието на 15-годишната щерка из кварталните капанчета.

Коренна противоположност на тях била жертвата Женя. 21-годишното момиче било доста скромно и избягвало шумните компании. Виждали са я да излиза само до магазина и обратно. "Беше затворена, малко отнесена и почти не общуваше", разказа жената зад щанда в кварталния супермаркет.
Според запознати Женя прекарвала повечето време пред компютъра. Дори единствената по-близка до нея била братовчедка й Даниела.

Петър също обаче го описват като кротко момче. Майка му, която работи в чужбина от години, и баба му, при която живеел доскоро, били категорично против връзката му с Даниела.
Жените се тревожели, че ще си навлече белята, тъй като той е пълнолетен, а тя не. На 3 септември бабата на младежа починала и той останал сам.
Майка му се върнала от чужбина. Двамата отново се скарали заради Даниела.

Той употребява лека дрога, знам, но откак баба му почина, нещата тръгнаха назад, разказва жената, близка до неговото семейство.

Петър започнал да изнудва майка си за пари. Първо поискал да си купи лаптоп, после и кола, независимо че няма шофьорска книжка. Като получил отказ,  заплашил майка си, че Светла ще му даде 2000 лева да убие Женя и така щял да си набави парите.
Жената не повярвала на брътвежите на момчето.

За умишлено убийство с користна цел по особено мъчителен за жертвата начин и извършено с особена жестокост наказанието е затвор от 15 до 20 г., доживотен затвор или доживотен без право на замяна.
Наказанието се отнася както за убиеца, така и за поръчителя.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини