Специални техники удължават женския оргазъм до 4 месеца

Смята се, че женският оргазъм продължава средно между шест и десет секунди, но инструкторът по секс Никол Дайдън е убедена, че изборът на правилен партньор и прилагането на специални техники могат да удължат оргазма до четири месеца.

Секс инструкторката призовава всичките дами да практикуват техниката на “оргазъм-медитацията”. Използвайки новите похвати, жените постоянно ще се намират във възбудено състояние, излъчвайки сексуална енергия, предаде БЛИЦ.

Медитирайки правилно, жената ще открие в себе си дълбока чувствителност, което ще й помогне да се наслаждава безкрайно на своето тяло, пише mid-day.com.

Никол Дайдн е автор на методиката Бавен секс, изкуство и майсторство на женския оргазъм. Същността на нейното учение се свежда до там, че жените трябва да се научат да изпитват удоволствие от секса съзнателно. А мъжете, секс инструкторът призовава, изцяло да се съсредоточат върху своята партньорка.

За да овладее методиката на “оргазъм-медитацията”, двойката трябва редовно да тренира. Дайдън съветва на новата техника да се отделят по 45 минути дневно. Не оргазмът, а пробуждането на чувственост, трябва да бъде целта, твърди тя.

Повечето хора дори не си и представят до какво може да доведе лекото съприкосновение. Научавайки се на новата методика, жената ще изпитва оргазъм практически от всеки страстен поглед.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини