3 победи в 4 контроли постигна "Борислав". Чака "Съединение"

3 победи в 4 контроли е постигнал до сега новосформираният мъжки отбор на Борислав. След разбиващата загуба с 6:3 от Евроколеж, момчетата на Димитър Янчев – Янеца постигнаха впечатляващи победи. Хасково, отбор от Б група, беше сразен с 4:1, Пловдивската „Марица“ си тръгнаха с 4:3, а Житница получиха 8 гола във вратата си като отбелязаха само веднъж на първомайци.  Утре 10 август е последната контрола на Бориславци, на техния стадион, от 18.15, срещу футболистите на Съединение. Треньорът се похвали, че отборът е почти събран. Съставът е  основно от  юношите, станали шампиони за миналата година в тяхната възрастова група. Освен това ще играят още 4 млади момчета, трима от юношеския състав на „Ботев“ -  Пловдив и един на „Марица“. Според  Янеца успокояващо е подействало желанието на местни хора да създадат действащ управителен съвет, който най-вероятно ще стане факт още тази вечер. Той се надява, че членовете му ще осигурят финанси за провеждането на нормален сезон.

Във вторник – 14 август, в БФС  ще бъде изтеглен жребия за програмата за следващия сезон в А областна група. След утвърждаването на Управителния съвет, ще бъдат и поставени целите пред отбора и ръководството му.

Във връзка с многото запитвания за детски отбори, Янчев каза, че се работи по въпроса. Търсят се средства за топки и други необходими материали и подходящ треньор.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини