Много плат и много плът демонстрираха абитуриентките

Разточителни кринолини и спестени откъм плат тоалети разходиха из Първомай абитуриентките и тази година. Много от тях бяха заложили на синьо-лилаво – розовата гама. Не отсъстваха коралово червено, сиво и актуалните комбинации от черно и бяло,. Ретронишката, която съпровождаше „Нощта на Оскарите“ не се забелязваше особено, за сметка на дръзкото разголване и очевидния стремеж на момичетата да бъдат нестандартни.

Трябва да отбележим, че девойките не правят разлика между вечерно и екстравагантно облекло. Ако приемем, че балът изисква вечерен тоалет, то те по-скоро бяха тръгнали на карнавал. Младежите отново бяха по-скучни и съответно грешките при тях -много по- малко и по- простими.

Според модния ни консултант Яна Караманова, най-добре е изглеждала госпожа Дияна Цветанова. Със стилна, оригинална и добре ушита рокля, с подходящи аксесоари, класната на абитуриентите трудно се различаваше между тях.

Както всяка година и тази в ПГСС имаше нестандартни возила – трима абитуриенти си бяха наредили холна гарнитура в ремаркето на трактор и ако това вече не е новост, за пръв път видяхме лимузина. Фамозната Катя се возеше в кола, чиито номера бяха заменени от табела с името й. Но най- много усмивки и аплодисменти предизвика фолксвагенът - костенурка, през чийто шибедах се показваха девойка и младеж, развяващи патриотично българското знаме.

 Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини