След ремонта по „Смирненски“, ще ни се наложи да ходим по пътя

Заради нечие недомислие, тротоарът по улица „Христо Смирненски“ на кръстовището с "Черноризец Храбър" липсва. Живеещите в близката кооперация са били доволни от направения джоб за контейнерите, но са се надявали да има откъде да минат покрай тях, без да се налага да стъпват на асфалта. Изненадани били когато бригадата, полагаща плочки наоколо се изнесла без да им осигури тротоар. Недоумяващи, хората си задават въпроса: нормално ли е да сме принудени да слизаме на улицата. „Смирненски“ все пак е най- натоварената улица в Северен Първомай. Или някой иска да ни превърне в Северен Белфаст?

„Цял живот се опитват да ви вкарат в пътя, а вие пак искате да сте на тротоара“ – би възкликнал човек с чувство за хумор и ситуацията би била комична, ако не следваха въпросите – кой недогледа, кой не помисли, защо има пропуски?

Преди да изяснят чия е вината за недомислието,за живеещите наблизо на дневен ред е да подадат сигнал, за да се поправи това безумие. Те се надяват, че преди да е приключил проектът, ще бъде направена пътечка. Дръвчето, което се вижда до стълбите е саморасла вишна и не е проблем да бъде премахнато. Място има много. Остава някой отговорен фактор да види, че е нарушение на правилата пешеходците да се движат по платното и да оправи ситуацията.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини