Лелята на Чарли най-после е в Първомай

 Театралният колектив “Димитър Делчев” и тази година не изневери на традицията и зарадва своите почитатели с нова постановка – „Лелята на Чарли“. Очакванията на публиката бяха големи и напълно се оправдаха. Истинско чудо е, че толкова години този сюжет не е бил събуден за живот на първомайска сцена.

Преобличането на мъж в дамски костюм, изпълнявайки жена, е  благодатна роля, която винаги е предизвикателство за актьорите. Иван Паунов - се справи блестящо. И достойно отбеляза своето 10-годишно присъствие в трупата. На ниво му партнираха другите млади дарования Янко Петков, Атанас Велчев и Кристияна Сиракова. Трупали опит от ученици, някои от тях се изявиха с големите за пръв път и по нищо не им отстъпиха. А познатите на публиката Елена Стойчева, Атанаска Велчева, Ана Сиракова, Иван Караславов, Спас Янков и Петър Петров отново се развихриха, разсмяха публиката и доказаха, че опитът си има значение. Всички те под режисурата на Пламен Кръстев забъркаха коктейл от безумни ситуации, разплитането на които донесе много смях на зрителите.

Председателят на читалището Иван Караславов поздрави своя млад съименник Паунов по случай 10 -годишнината от първата му изява в читалищен спектакъл и му поднесе букет. Цветя от кмета на общината Ангел Папазов и председателя на общински съвет Дечко Петков получиха всички актьори и режисьорът на спектакъла Пламен Кръстев.

 

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини