Очаквайте приключения с лелята на Чарли

С ролята на Бебз, Иван Паунов ще отбележи 10 години на сцена

В очакване на лелята на Чарли ще бъдат артистите на Театрален колектив „Димитър Делчев” с ръководител Пламен Кръстев. По традиция и тази пролет те представят премиерна постановка. За  сезон 2011/ 2012 г. съставът е избрал комедията на Томас Брендън „Лелята на Чарли”.В ролите зрителите ще видят Иван Паунов, Атанас Велчев, Янко Петков, Атанаска Велчева, Ани Сиракова, Елена Стойчева, Кристияна Сиракова, Спас Янков, Иван Караславов и Петър Петров. Бърз поглед по фамилните имена ще ви подскажат, че отново на сцената ще играят деца и родители.
Ако не беше Любовта, Джак и Чарли (двама английски младежи) нямаше да празнуват така, че да забравят за съкровените срещи с любимите си. Ако не беше Случайността, отново те двамата, нямаше да накарат най-добрия си приятел – Бебз, да облече женски дрехи и да се представи за Лелята на Чарли от Бразилия (където, между другото, има много ананаси, банани, лагуни и маймуни...). Без Любовта и нейното жизнерадостно умопомрачение никой не би издържал на последвалите абсурдни (но в крайна сметка, просто смешни) събития. И без Случайността едва ли на финала всички биха стигнали до щастливия край. 
Можете да разберете как започва и как свършва всичко в„ Лелята на Чарли”,  на 05.04./четвъртък/ от 18.30ч. в салона на читалището.Цената на билета е само 2 лв.

Parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини