13 °C

В неделя ще стискаме палци на Деница Караславова

В новото издание на „Гласът на България“ ще вземе участие Деница Караславова. Само след 2 дни първомайци ще могат да видят дали тя ще впечатли журито с вокалните си възможности.

Както я издава фамилията, Деница е една от талантливите издънки на големия Караславов род. Тя пее от малка по примера на сестра си Пламена и обича сцената като баща си – Петър.

Деница не е първият участник в този формат, с първомайски корени. В предишно издание до концертите достигна Соня Иванова, която днес е музикален педагог.

Соня каза, че познава Деница като много талантлива певица.

По отношение на музикалните формати, Соня Иванова има специално мнение: „Музикалните формати в България са създадени за да печелят само и единствено продуцентите,а не участниците. Въвличат те в шоу-водовъртеж и след напускането на формата се обнадеждаваш,че ще имаш музикална кариера подпомогната от продуцентската компания, с която подписваш договор с влизането в музикалния конкурс. Уви, това на 100 процента се оказва пълна заблуда. Гласът на България е нелепа реплика на "The voice of USA".Идеята е да се пропагандира американска музика и американска култура.

Въпреки това, Соня Иванова пожела успех на Деница и я предупреди да не забравя, че е българка, а българите трябва да слушат български песни.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пъ
    Първомаец
    2 -6
    21:27, 25 фев 2018
    Чухме я. Объркала е конкурса. Да опита след 3 годи... Виж коментара
Последни новини