63-годишна варненка пренебрегна знак “Стоп“ в Баните и нацели колата на пловдивчанин

    Три жени са с леки наранявания, а една е с опасност за живота след катастрофа на кръстовището на влизане в хасковските Минерални бани вчера, съобщават от полицията. Пострадала е водачката на Мицубиши и двете от спътничките й, те са с леки наранявания. Най-сериозен е бил ударът за возещата се на задна лява седалка варненка, която е с кръвоизлив в мозъка и контузно- разкъсна рана на главата, настанена в „нервно- хирургично отделение“ на МБАЛ-Хасково, с опасност за живота. Инцидентът е причинен от 63-годишната шофьорка, която не е спряла на знак „Стоп“ между булевардите „В.Левски” и „Хр.Ботев”, отнела е предимството на ек автомобил Пежо, шофиран от 49-годишен жител на пловдивското село Воден и е помела колата му.

    Образувано е досъдебно производство. Читатели на Haskovo.net, станали свидетели на катастрофата изпратиха снимки от мястото на инцидента от вчера следобед.

    Още една катастрофа влиза в черната статистика днес.

    85-годишен пешеходец е без опасност за живота след инцидент. Вчера в 11,20 часа на улица „Пирин” в Хасково, 61-годишен водач на Опел е предприел неправилна маневра на заден ход, без да се увери, че пътя зад колата е свободен и ударил пешеходеца, който е с контузия на дясна раменна става, прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен акт за нарушението.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      До
      До кмета
      0 -1
      18:20, 14 юни 2017
      Краино време е там да има Сфетофар много инциденти стават там
    • 2
      ??
      ?????
      0 0
      23:54, 14 юни 2017
      По този път карат като луди. Никой не спазва скорост за населено място. През Минерални бани и Долно брястово преминават със 120 даже и повече. Особенно натоварените камиони с дърва. А от месеци не съм виждала полиция.
    Последни новини