Прекрасно дупе. Страхотни гърди. Това е Ева

Тя е една от най-най-най-възбуждащите дами в момента. Направо може да предизвика не глобално затопляне, а глобално изпепеляване (да ни прощават природозащитниците и ние обичаме Земята, но такъв е изразът).

Тя е на 34 години, наскоро се излекува успешно от алкохолизъм, позира ретро-разголена, забраниха супер секси реклама с нейно участие...какво още....ами накратко това е.

Името на героинята е Ева Мендес. Знойната звезда с латино кръв отново намери начин да разтупти мъжките (и не само) сърца.



Актрисата се появи на партито по случай юбилейния, 40-ти, рожден ден на иконичната модна марка Calvin Klein в Манхатън, Ню Йорк.

Ева е новото лице (и тяло) на марката. Рекламният клип обаче се оказа толкова горещ, че се наложи да бъде забранен. Е, така е. Ние обаче нямаме нищо напротив горещото й голо (и облечено) тяло.

Ева не пропусна да демонстрира повече от смущаващо секси фигура и на юбилейното парти. Явно борбата й с вредните хранителни навици дава все по-добри резултат. Както е видно – тяло на гръцка богиня.

О,да
Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини