19-годишен сервитьор получи бакшиша на живота си

    За сервитьор тийнейджър щедрият бакшиш може да означава света. Особено когато този бакшиш е с няколко нули след доларовия знак. 

    19-годишния Брендън Мотил, който наскоро започнал работа като сервитьор открил нещо шокиращо. Въпреки, че сметката на един от клиентите му била само  $20.31, оставеният бакшиш наброявал 1000 долара. 

    "Ченето ми увисна. Не можех да помръдна. Бях шокиран", казва Мотил в интервю за местна радиостанция. 

    В не особено натоварена вечер в ресторанта, 19-годишният младеж успял да си побъбри за нещата от живота с клиент, който очевидно оценил обслужването и то подобаващо. 

    Щедрият клиент оставил бележка на гърба на сметката: "Благодаря за вежливото обслужване! Страхотно се справяш като сервитьор. Не знам какво планираш и за какво мечтаеш, но се надявам бакшишът да ти помогне."

    Мистериозният мъж продължава: "Моята мечта е хората да са по-добри един с друг. Светът е изпълнен с толкова негативизъм и насилие, това обяснява моята проява на вежливост..."

    Бакшишът ще финансира частично образованието на Мотил в колежа, мечта, която мистериозният благодетел вероятно повече от охотно би одобрил. 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини