Дами, ето и златните правила на летния роман

Да запазите от отпуската си само приятни спомени и да избегнете горчивото разочарование ще ви помогнат следните няколко правила за безопасен и сполучлив летен роман:

1. Широко отворете очи И не само, защото мъжете харесват момичета с големи очи. Но и защото в напрегнатото градско ежедневие доста неща остават незабележими за вас. Например, изведнъж откривате, че красивите мъже са много повече, отколкото сте си мислили до сега. Всъщност, в обичайната си среда, вие подхождате към мъжете с цялата строгост на закона: нужен вие някой, на когото можете да разчитате, интелигентен, с пари, красив, очарователен и т.н. Там вие търсите г-н Завинаги или съпруг. А по време на почивката си търсите просто г-н Сега, човек, с когото да ви е приятно да прекарате няколко дни. Изискванията ви към кандидатите се оказват много по-малко. И това е много добре, защото така ще сте в състояние да видите в мъжа човека, а не набор от някакви митични качества.

2. Друг живот Отпуската – това е отделен живот, роман в романа. Така че, зарежете всички свои правила, нагласи и навици по време на пътуването. Заменете “никога не бих” със “винаги ще” и ще видите как почивката ви ще се превърне в едно незабравимо приключение.

3. Щастлив край няма Много е важно да запомните, че вашият малък курортен живот си има начало и край. И в “край” не разбирайте “и те заживели щастливи завинаги.” В това има и един плюс – в първите няколко дни от запознанството си вие ще си позволите неща, които при други обстоятелства бихте направили, например, след месец. Или с други думи, отношенията ще се развиват със скоростта на светлината. Което означава, че няма да ви остане време да си зададете въпроса “Защо правя това?” Разбира се, има и минуси. Всеки летен роман е обречен. И когато си тръгвате със сигурност ще ви стане тъжно. По-точно – и хубаво, и тъжно едновременно. Няма нужда да мислите за това всеки ден. Но не бива и да го забравяте.

4. Нещо ново Героят на вашия курортен роман може да бъде абсолютно всеки. Важното е той да ви харесва. Но още по-важно е чувствата да са взаимни. Защото сте отишли да си починете и да се забавлявате, а не да страдате и да се притеснявате. Ето защо, ако още на първия ден, в който отидете на плаж, се захласнете по местния мистър “Красавец”, а той не ви обръща внимание, просто на следващия ден отидете на плаж на друго място. Или се огледайте и вижте кой представител на силния пол ви хвърля заинтересовани погледи. Той изобщо не прилича на мъжете, които обикновено ви заобикалят? Това е страхотно! Все пак, отпуската е време, през което можете да забравите за всички условни граници, с които се съобразявате у дома!

5. Сексът не е задължителен! Много хора си мислят, че летния роман е само луд и страстен секс на плажа или в хотела. Въпреки че в действителност е възможно до секс изобщо да не се стигне. Защото истината е, че понякога сексът може да смаже всички приятни спомени от романа. Първо, защото не всички любовници са еднакво полезни, т.е. добри. И второ, защото не всички момичета са еднакво цинични. Ако смятате, че човекът, с когото се разхождате по крайбрежната алея, няма да е страхотен любовник, спрете на етап “целувки на лунна светлина”. Случайните ласки, погледи и намеци могат да са много по-приятни от секса. Особено от лошия секс.

6. Не казвайте на никого! Обикновено хората отиват на почивка в компания. И когато се случи момиче от компанията да започне да флиртува с непознат, някой може да започне да завижда, друг – да клюкарства, а трети, веднага щом се върне у дома, да започне да разказва за видяното на ляво и на дясно. Знайте, че и трите са напълно излишни. Вашият летен роман -всъщност, точно както и всеки друг, – е работа за двама. Така че, дори и да не сте омъжени и да нямате гадже, постарайте се да го запазите в тайна. Това ще добави допълнителна интрига и ще ви предпази от неверни слухове.

7. И най-важното – внимавайте с игрите! Болшинството съвременни жени са обиграни и с мярка цинични. Научили са от мъжете много – и от най-доброто, и от най-лошото. Например, вече могат да разделят секса от любовта. Харесват им флиртовете без ангажименти. Но не трябва да забравяте, че границата между играта на чувства и истинските чувства е много по-илюзорна, отколкото си мислите. И преминавайки я, може да нараните не само себе си, но и него…

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини