Наградиха ученици с точно око и точна ръка

Завърши общинското първенство по дартс за ученици. 55 момичета и момчета от ОУ“Кирил и Методий“, СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПГСС и ОУ“Христо Ботев“ – с.Градина разпределиха медалите в 2 възрастови групи.  На церемонията присъстваха общински съветници от ГЕРБ, които имат принос за създаването на първия дартс-клуб в Първомай. Те им подариха професионална мишена и комплекта медали, връчени на победителите. При децата до 14 години със злато се окичиха Теодор Пенев и Мария Велчева от ОУ“Св.св. Кирил и Методий“, а при по-големите -  Таньо Бисеров от ПГСС и Рени Асенова, която все още е ученичка в 4 клас на ОУ“Св.св. Кирил и Методий“, но се състезава при големите.

 Клубът по дартс „Тот“ е създаден на 11.11.2010г. с финансовата помощ на Атанаска Велчева и Красимира Александрова. През двете години на съществуването му, шестима учители абсолютно доброволно се занимават с учениците всяка седмици – Минко Павлов, Мария Банялиева, Ваня Павлова, Ваня Пенева, Николина Андреева, Стойчо Николов.

В момента вървят и срещите от турнира „Мастерс“ за регион Първомай. Победителите ще се срещнат с най-добрите от другите два региона в България – София и Варна.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини