Митков поздрави жените за 8 март

"Вечна е великата   мисия  на жените - да дарявате  живот, вяра, обич и надежда!" -  с тези думи Николай Митков, председател на Общински съвет на БСП Първомай се обръща към всички жени, в навечерието на един от най-прекрасните пролетни празници – 8 март.

Ако преди повече от 150 години  жената се бореше  за равни права  и заплати, за правото на професионално израстване, то днес тя  е  навсякъде – в управлението и предприемачеството, в производството и образованието, в строителството и научната дейност, се казва още в Поздравителния адрес.  

В днешните, лишени от спокойствие времена, българските жени са принудени да понасят с достойнство трудностите и предизвикателствата на нашето време, да отглеждата децата ни, да се трудят, и едновременно с това да озаряват света със своята усмивка.

Цялото ни общество  е отговорно пред тях, пред майката, съпругата, приятеля! Пред жената! И нека не само в днешния ден си спомняме, че им дължим своята благодарност и любов, се казва още в поздравлението на Николай Митков по случай Международния ден на жената.

Пресцентър БСП

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини