Шуробаджанашки връзки се разиграват в Първомай

На 7 ноември от 19 часа братята Веселин и Красимир Ранкови ще се вихрят в спектакъл на сцената на ОНЧ „Св.Св. Кирил и Методий“ - Първомай. Освен, че по „чисто семейни причини“ играят заедно, те са и режисьори на спектакъла„Сега или никога“. И за да ги обвиним напълно в шуробаджанащина, на сцената ще им партнира екранната половинка на Красимир от „Стъклен дом“ – Стефка Янорова. В комедията за семейното щастие, развода и съпружеските войни ‚ще се включи и Ярослава Павлова, която сме я гледали в „Аламинут“.

Авторът на пиесата Валентин Красногоров казва: Какво може да бъде по-важно от щастието във всеки дом, под всеки покрив? . Кой не се вълнува от това? … Щастливите бракове са много малко, а разводите прекалено много. Съпрузите се разделят, за да намерят щастието в следващия брак,но в повечето случаи повторния брак е още по-неудачен от първия. За враждуващите съпрузи развода изглежда желан изход от положението. Но, оказва се че и развода и свързаната с него самостоятелност не носят щастие …Ето, за всичко това написах пиесата."

Билетите за спектакъла се продават в Детски отдел на библиотеката на цена 7 лв. Домакините предупреждават, че салонът трудно ще бъде отоплен и за това е добре да предвидите топли дрехи.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини