Нани и Вени правят дует на 260 км разстояние

Атанаска Тенева

Нани от Първомай и Вени от Бургас записаха песен и клип, с който кандидатстват за участие в новия проект на Поли Генова.

Нани – това е Атанаска Тенева. В Първомай я познаваме от многобройните й изяви по различни поводи. Вени е Вениамин Димитров - ученик от Бургаското музикално училище. Свири на контрабас, танцува в състав за народни танци, но мечтата му е да учи актьорско майсторство и поп и джаз пеене.

Двамата никога не са се виждали на живо. Запознали са се в скайп. Както Вени ни разказа разглеждал клипове в интернет и когато попаднал на изпълнението на Нани „направо зяпнал“. Краткото видео  на „Катерино,  моме“ на концерта за 11 май, така го впечатлил, че веднага й писал. Насето  му отговорила и така стигнали до „общи творчески планове“. След това избрали песента на Марияна Попова и Орлин Горанов „Чуй ме“. Помогнала и Елена Тенева – майката на Атанаска. Направили  поотделно записи на гласовете си и миксирали всичко, за да се получи песента. После същото се случило и с видеото. Сега имат общ продукт. И за двамата това е първи опит.  260-те км разстояние се оказват преодолимо малко препятствие.

А ако искате да ги подкрепите в конкурса – направете го тук.

Вениамин Димитров
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини