Ники Папазов разкова Голям Чардак

Топнападателят Николай Папазов заби два гола, с които "Борислав" тресна тима на "Спортист" (Голям чардак) в мач от третия кръг на първенството в "А" Областната група. Голмайсторът на първомайци, който пропусна предишния двубой на отбора си заради наказание, показа глад за игра и разнищи противниковата отбрана.

Преди да се развихри, Папазов пропусна отлично положение за гол, след като навърза няколко защитници, изскочи срещу вратаря и пусна топката покрай него. Със сетни сили обаче бранител на гостите изрита коженото кълбо от голлинията. Малко по-късно играч от Голям чардак се размина с топката на централната линия и Папазов хукна неудържимо към вратата на противника, финтира двама защитници и с топовен шут опъна мрежата в горния ляв ъгъл. В края на полувремето вратарят на "СпортисТ" успя да избие случайно с крак битата към вратата му топка.

По време на почивката невръстен футболен фен опита да си вземе за спомен ъгловото флагче на терена, но мераците му бяха охладени от твърдата ръка на дядо му. Атракция за стотината зрители на стадиона бе и млада атлетка, която невъзмутимо слезе на пистата и слушайки музика въртя обиколки почти през цялото второ полувреме.

След подновяването на играта отборът на "Борислав" продължи да има надмощие в играта. Влезлият като смяна играещ треньор Димитър Янчев опита своя специалитет - да прехвърли вратаря почти от центъра, но за жалост прати топката на 30 сантиметра над гредата. Двайсетина минути преди края 120-килограмовият рефер Светлан Мендизов отсъди пряк свободен удар на дъгата пред наказателното поле на гостите. Зад топката застана Папазов, който стреля ниско покрай стената. Топката се мушна в мрежата, а вратарят на "Спортист" не успя да помръдне. Малко след това голмайсторът на "Борислав" можеше да запише хеттрик, но бомбеният му изстрел тресна горната греда.

Костадин Момчилов

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини