Концертът на стълбището мина с огромен успех

Концертът „Musica bella” се превърна в събитието на сезона на Първомай. Импресарската къща „Вирджиния 2“ изненада приятно присъстващите като им предложи музика, различна от тази, с която сме свикнали. Четири елегантни млади дами поднесоха програма с популярни мелодии, познати ни от филми и телевизионни и радио програми. Впечатляваща беше цигулката на Гинка Радилова, която на няколко пъти предизвика публиката да влезе с аплодисменти в ритъма й. На сцената пя Желязка Белчилова, в съпровод на пиано на Вирджиния Радилова и Надежда Георджева. Катя Николова – служител в Община Първомай, поднесе цветя и благодарности от името на присъстващите и организаторите.

Иван Радилов – импресарио на дамското каре, помоли присъстващите да запишат впечатленията си. „Благодарим Ви – направихте ме бяла и добра“; „Искаме още и още и още…“; „Елате пак! Пожелаваме ви успех на световната сцена!“ –Това са част от бележките, които оставиха зрителите.

Пожеланието за нови срещи може би трябваше да е изпратено и до община Първомай. Освен, че организира това събитие, някой от администраторите беше избрал нестандартно, но удачно място за концерта – стълбището на общината, в подходящия час.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини