Фермер-теолог от Дебър си търси жена по телевизията

Димитър Илчев

В предаването на Нова телевизия „Фермер си търси жена“ се появи младеж от Дебър. И много първомайци си зададоха въпроса: Кои е той? Къде е учил и можем ли да го срещнем?

Димитър Христозов Илчев е роден на 13 август/петък/ 1982 година. Зодия Лъв. Девизът му в живота е „Господ си знае работата“.

Освен теология, Митко е завършил и психология. Но в момента животът му е свързан с фермерството. Поставил си е за цел да събере на едно място всичките си животни, защото сега са разделени и трябва да бяга от единия до другия край на Първомай. Твърди, че се грижи да не замърсява околната среда и използва всички отпадъци в помощ на земеделието. Изобщо прави всичко както го е учил в ТМСС – днешното ПГСС „Васил Левски“.

Майката на Митко – Иванка също е била изненадана от решението на сина си да участва в предаването на „Нова“. Тя вече е горда баба на внучка, която е кръстена на нея – Ваня. Сега очаква по- малкият син и сестра му също да създадат семейства. И за нея най- важното е снахичката да е човек и да си имат уважението. Защото това с пари не се купува.

Димитър Илчев,

участник в шоуто на „Нова телевизия“

„Фермер си търси жена“

- Как реши да се запишеш за участие във „Фермер търси жена“?

- Видях рекламата, обадих се. Не съм се чудил много. След около 10 дни дойдоха от телевизията, за да се уверят, че наистина съм фермер. Направиха пробни снимки и така… Сега очаквам да видя писмата, които са получени за мен.

- Очакваш ли много писма?

- Не. Реалните ще са 2-3. Повечето момичета, ако са писали, е заради рекламата и за да ги покажат по телевизията.

- Но очакваш да намериш подходящата?

- Да, разбира се. Иначе за какво да участвам? Но не искам да е някоя дето все да повтаря: „Мама каза така…“ Или още по- малко да се събуе, да влезе и да започне да командва. Трябва да знае, че в този живот всичко се постига с труд.

- Завършил си теология. Не ти ли се иска да се запопиш като се ожениш?

Е, да – иска ми се. Ама не се знае какво ще стане. Аз не съм крайно вярващ. Мисля, че трябва да има и радост, и смях. Не ми харесват крайните, според които трябва да се отричаме от хубавите неща. На тях им препоръчвам да прочетат Еклесиаст.

- Как приеха близките ти решението ти да участваш?

- Аз отдавна съм им казал, че не могат да се бъркат в личния ми живот. Баща ми е малко консервативен, но аз не съм го питал, аз само му го съобщих.

- И не се притесняваше от другите?

- Най-голямата глупост е да мислиш какво ще си кажат другите. Това е моят живот.

- А кои известни жени харесваш?

Е… харесвам? Имал съм възможност да бъда на записи на „Море от любов“ и тогава много ме впечатли колко е внимателна и „народна“ Наталия Симеонова. Присъствал съм и на маса, на която беше и Ивана. С нея беше много весело и забавно. Но няма известна жена, за която да кажа, че искам моята да е като нея.

Интервю на Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини