Запиши твоя домашен любимец в on-line конкурса на Boomerang

Дали той е толкова симпатичен, лаком или смешен, че заслужава награда? Можете да проверите като участвате в Наградите за домашни любимци на годината!

Снимайте го и го запишете за участие на http://www.boomerangawards.bg/

Конкурсът ще се състои от редица състезания в различни категории за Наградите на Boomerang за домашни любимци:

Най-лаком домашен любимец – награда Гарфийлд;
Най-смешен домашен любимец – награда Бъгс Бъни;
Най-симпатичен домашен любимец – награда Туити;
Най-екзотичен домашен любимец – награда Тасманийски дявол;
Най-необичайна двойка домашни любимци – награда Том и Джери;
Най-талантлив домашен любимец – награда Дино;
Най-пухкав домашен любимец – награда Йоги Мечока;
Какъвто собственика, такъв и домашния любимец – награда Скуби-Ду и Шаги.

Едно от най-интересните приложения на сайта се нарича Виртуален любимец – то дава възможност на децата, които не притежават домашни любимци също да участват в конкурса. В тази категория, децата трябва да участват в 7-дневно предизвикателство, в което да се грижат за своя виртуален любимец по възможно най-добрия начин. Те трябва да го хранят и да го разхождат редовно – всички задачи се изпълняват под формата на занимателни игри, в които има образователен елемент.

Целта на конкурса е да привлече  вниманието към животните, които често са едни от най-добрите приятели на децата и са вдъхновили много от анимационните герои на Boomerang. Състезанието за домашни любимци дава възможност на децата по забавен начин да научат повече за отговорностите и приятелството, с които е свързано отглеждането на всеки един домашен любимец. Онлайн конкурсът се провежда едновременно в Холандия, Полша, Унгария, Румъния, Русия и България.

http://www.boomerangawards.bg/ е сайта на състезанието, там са пълните указания. 

Състезанието е отворено за участие от 23 април 2011 г. до полунощ на 22 май 2011 г. Могат да участват всички живеещи в България, които са граждани на Република България и които имат интернет или телефонен достъп преди и по време на Периода за участие.

Изключва се участие на служители на Организатора и неговата компания майка, филиалите, дъщерните или свързани компании, неговите и техните представители и членовете на техните семействата, както и всяко друго лице, което е свързано професионално със Състезанието (“Свързани страни”), като същите не се допускат до участие.

Всички състезатели под 18 години трябва да имат съгласието на своя родител/настойник, за да могат да вземат участие.

Участниците трябва да се запишат за участие онлайн в някоя от категориите като следват инструкциите за състезанието, предоставени на уебсайта. Всяка категория ще има отделни критерии за участие. Всеки участник ще може да участва във всяка категория само веднъж (освен ако не е казано нещо различно в инструкциите за състезанието).

Всички видеоклипове, регистрирани за участие ще бъдат качени в YouTube. Като регистрирате своето видео за участие в Наградите на Boomerang за домашни любимци вие се съгласявате, че вашето видео ще бъде направено публично достояние и че то е в съгласие с Условията за ползване на YouTube.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини