Валя прекара над два часа в парижката полиция

Певицата бе ограбена от сънародниците ни докато ги забавляваше на Великден в Париж

След няколкодневен престой във френската столица, Валя се завърна в България, отпочинала и презаредена от емоции и преживявания.

Певицата бе в Париж по покана на наши сънародници, където на връх рождения й ден изнесе незабравим концерт, който дълго ще се помни.

Неприятен инцидент обаче помрачи празничната нощ, когато певицата бе ограбена. Мними крадци задигнаха ценни вещи на Валя, сред тях чисто нови дизайнерски тоалети, които тя беше подготвила за различните части от участието й, маркова дамска чанта, в която се намираха личната карта и задграничния й паспорт, голяма сума пари, професионалните й гримове,  мобилен телефон с двата й номера и други важни предмети.

Макар, че Валя разбра по време на втората си част какво се е случило, това не се отрази на купона, който тя подари на присъстващите.

“Не съм очаквала подобно нещо да ми се случи именно в Париж. Но явно винаги се намира някой, който да развали празника. Неприятно ми стана, защото бях там, за да ги забавлявам на личния ми празник и Великден, а те ме ограбват” – споделя огорчено Валя.

Липсата на личните документи на певицата се оказа и голямата пречка тя да се прибере в родината ни. Затова се наложи да прекара над два часа в полицията в Париж, за да съобщи за откраднатите вещи, и благодарение на перфектния й английски, органите на реда успяха да проведат разпит с нея, след което на френски тя попълни документите по случая.

Следващата стъпка бе българското консулство във Париж, но тъй като 25 април бе почивен ден, се наложи процесът да се забави. От консулството ни експресно издадоха временен пасаван на Валя, с който тя успешно кацна на летище София.

За бързото развитие по случая, певицата и екипът й благодарят на организаторите на участието в Париж – Краси Милев и Венци Донев, които оказаха голямо съдействие всичко да премине спокойно без да липсва нещо на Валя.

Случката в Париж стигна бързо до местните медии и още на следващия ден се беше появила информация за „ограбена българска певица”. Не закъсня и поканата към Валя от сръбското радио „Сунце” в Париж, където певицата разказа в едночасов ефир за сполетялото я. Изпълнителката на „Пайнер” изпя в студиото акапелно и някои от големите сръбски хитове, както и отговори на въпросите на водещата и слушателите в директна връзка.

Въпреки неприятния инцидент, които Валя изживя във френската столица, певицата не отказа другите ангажименти за чужбина планувани в графика й. На 29 април изпълнителката на хита „Нещо друго” пя в култова дискотека в Македония, където записа поредно участие зад граница тази година.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини