Деляна и Георги от Първомай преварват с ден сватбата на Уилям и Кейт

Първомайските Кейт и Уилям - Деляна и Георги

Ден преди сватбата на приц Уилям и Кейт Мидълтън, светското събитие на годината за Деляна Янкова и Георги Петров е узаконяването на собствения им брак. А сватбата им ще се състои ден по-късно от кралската. Леко в разрез с църковния канон, но за удобство на гостите, те ще минат под венчило на 30 април - събота. И това ще е първата църковна венчавка след Великден, с което се открива сезонът на щастливите събития.

Деляна твърди, че са избрали датата много преди принца на Англия. Дори след решението на кралския двор се шегували, че английските особи са видели от тях коя е най-подходящата дата. За това и съмнението, че са искали да копират Уйлям и Кейт, отпада.

На сватбата им няма да има специална охрана, гвардейска част и телевизионни камери от цял свят, но бъдещата булка твърди, че няма да са по-малко щастливи.

Деляна и Георги се запознават заради бадминтона. Тренират заедно в Първомай, а стават гаджета, когато тя вече е ученичка в Хасково. След това завършват заедно НСА, но за съжаление бадминтонът не им става професия и не им носи пари. Но пък чрез него имат страхотни приятели, а двама от съотборниците им – Деляна Трендева и Красимир Янков ще им кумуват. Затова не се и учудваме, че бъдещите младоженци имат цяла фотосесия на корта, с ракети в ръце. Една от снимките те ще подарят на своите гости за спомен. Тя няма да се появи по какви ли не сувенири, както се случи с лицата на Кейт и Уилям, но пък ще ни радва с нестандартността си и красотата на младоженците.

Всички приятели, познати и любопитни могат да присъстват на венчавката в църквата „Св. Георги“ от 16 часа на 30 април. Деляна ни е поканила, а за разлика от принца не се притеснява за сигурността си и няма да изисква специален режим на пропускане. Сватбата ще е в ресторант в Хасково, където се е установило младото семейство.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини