Кмет и претендент си стиснаха ръцете

Кметът (вдясно) и претендентът Славчев. Бакова в средата

Кметът на Първомай Ангел Папазов стисна ръката на претендента за поста му, издигнат от БСП Светозар Славчев, на официалното тържество за юбилея на  ОУ „Георги Караславов” в Дебър вчера. В своя стил градоначалникът тръгна да поздравява присъстващите. Известно неудобство се усети, когато стигна до червената активистка Мария Бакова и кандидат кметът на нейната партия Светозар Славчев.  За това кой е по- притеснен може сами да се досетите от снимката. 

Политически гаф пък беше дипломатично предовратен от директора и учителите на училището. Въпреки заявеното желание да бъден поднесен поздрав от името на червения депутат Петър Мутафчиев, те приеха поздравите, но не позволиха на Славчев да излезе на сцената, защото съзряха в това политическа кампания за наближаващите избори.

Непосредствено до официалните лица на тържеството пък се кипреше кошче за отпадъци, при това – препълнено.  Опитите на фотограф на Parvomai.net да избегне конфузната му близост до импровизираната трибуна се увенчаха с половинчат успех (на снимката).

Теди Кирякова

Въпреки усилията на фотографа проклетото кошче си остава в кадър
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини