Горещи любовни срещи през зимата

Ако ви е омръзнало да ходите все на едни и същи места с гаджето си, ето няколко интересни предложения затова как да разгорещите страстите, въпреки минусовите температури.

Поканете вашия любим на гости, настанете се удобно на канапето и измислете някоя интересна игра на въпроси и отговори, което ще разпали въображението и страстите и на двамата ви. Може да използвате палави въпросчета или пък Скрабъл, както и всякакви игри, които обичате и биха ви доставили удоволствие.

За да се отпуснете и релаксирате след натоварен ден, идеалното решение е да си вземете вана заедно с вашата половинка. Може да пропуснете свещите и етеричните масла, защото ваната с балончета ще направи преживяванията ви още по-забавни. За да подсилите ефекта на съблазън, покрийте с мехурчетата някои части от тялото си, докато оставяте другите открити.

Друг вариант да направите срещите си през зимните месеци по- интересни и необичайни е да сложите дебели дрешки и кънки през рамо и да се отправите към ледената пързалка.

Едно нетипично предложение, но доста добро, е да заведете вашето момче на среща "по мъжки". Какво означава това ли? Вземете го след работа и отидете на някое местенце, където да хапнете няколко вкусни бургера и да се почерпите с биричка. След това го закарайте на баскетболен мач или на някой спорт, който той обича. И за да завърши вечерта подобаващо, отидете на кино.

Разбира се, не е нужно напълно да забравите за съществуването на летните забавления, затова ако в града ви има голям аквариум с разнообразни рибки, то идеално място за вашата среща, би било там.

Може да правите и много други различни и забавни неща, които ще върнат доброто ви настроение и ще ви накарат да се влюбите още по-силно във вашата половинка.

Източник: shine.yahoo.com

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини