Как да подберем подходящия лак за нокти?

Ръцете са едно от първите неща, които забелязваме при общуване с някого. За една жена е особено важно да поддържа добър маникюр. Кои обаче са цветовете, които са най-подходящи за вас?

Ако обичате да носите златни бижута и то стандартното жълто злато, най-подходящи за вас за цветовете, които спадат към златисто-бежово-кафявата гама. Трябва да подберете цвят, който да постави финалния акцент на вашия завършен външен вид. Доверете се на посочените цветове. Не трябва да използвате сребристо или черно. Топлите цветове са по-подходящи за вас.

Ако обичате среброто или бяло злато, подберете вашия лак от сребристата гама. По-студените цветове са подходящи за вас. Можете да сложите за основа светъл лак, дори безцветен и само да поставите акцент с брокат с тънка четка.

Жените над 40 години не бива да експериментират с много силни и тъмни цветове, защото това няма да се приеме от останалите. Те трябва да използват светли и нежни, топли цветове, които да съчетаят с дрехите и аксесоарите.

Червеният лак е много специфичен цвят. Той не бива да се носи ежедневно, а само по повод на дадено събитие и в комбинация с подходящ грим и облекло.

Не забравяйте! Най-важни са добре подбраните и съчетани дрехи, аксесоари, грим и прическа. Вашият външен вид е комбинация от всички тези посочени неща и той би бил най-успешен, ако се съобразите със стила и възрастта си.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини