Не прибирайте лятото в гардероба

Вечерите вече застудяха, дойде време да извадите дългите панталони и да се настроите на нова есенна вълна. Не се тръшкайте, че не можахте да поносите още любимите си летни тоалети. Всъщност можете да ги превърнете в свежа нотка към по-плътните си дрехи.

Любимото ви потниче с отворен гръб не е подходящ избор за вечеря навън. Облечени само с него най-много да хванете някоя настинка. Обаче можете да го съчетаете с панталон до коляното, високи обувки, а отгоре да сложите ефирен голям шал или плетено болеро. Друго решение е да облечете светли дънки и късо якенце с голяма яка от същия материал.

За красивата ви мини рокля също има решение. Сложете си лъскав клин до коляното или до глезена. Да уточним обаче, че с по-дълъг ще изглеждате по-изискано. Към това добавете високи отворени обувки и малка клъч чанта. Дълъг панталон по крака от мек плат също е подходящ избор.

При обувките вариантите са много. Удобните ви джапанки през пръста отиват както на различните ви чифтове дънки, така и на някой удобен анцунг или клин. Тази комбинация обаче не става за работното място, а за пазар например.

Сандалите си обаче можете спокойно да носите по всяко време. Те могат да бъдат спортни или елегантни, ниски или високи, няма значение. Важното е да ги комбинирате с нещо подходящо.

На работа сложете ниските си кожени сандалки с пола до коляното или дори с дълъг панталон. За вечерта можете да изберете високите си сандали, които ще придадат летен привкус на тоалета ви. За по-смелите има интересен експеримент - отворени обувки с цветен чорап. Този вариант обаче е малко рискован и затова внимавайте с комбинациите.  

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини