The Green Hornet първи трейлър

Излезе трейлърът на The Green Hornet

Брит Рейд (Сет Роугън) е милионер, плейбой и син на известен медиен магнат в Ел Ей. Той наследява медийната империя на баща си след мистериозната му смърт, което поставя началото на промените в живота му. По стечение на обстоятелствата се запознава с японец с изключителни бойни умения и  решават за пръв път да направят нещо смислено – да се борят с престъпността.

За да го направят обаче,  те самите трябва да станат престъпници. Така, защитавайки законите, като ги нарушава, Брит става маскирания защитник на града Green Hornet, а Като (японския му приятел) трансформира колата му в супермощната "Черна Красавица", която дава голямо предимство в изобличаването на локалния престъпен свят.

Както може би се досещате, The Green Hornet е правен по комикс и е поредния римейк. В предишните са участвали Брус Ли и Джет Ли.

В ролите ще видим Сет Роугън (Superbad, Knocked Up, Pineapple Express), Камерън Диас, Джей Чо, за коготото това е втори филм (първият е Initial D) и Кристофър Уолтц - брилянтния немски капитан от "Гадни копилета".

Премиерата е насрочена за 14 януари 2011. Филмът излиза в 2D и 3D. Всъщност премиерата е изместена с цел лентата да се конвертира в 3D.

Освен това от студиото Sony Pictures, обясняват, че е избрана точно тази дата,  за да бъде избегната евентуална боксофисна схватка с други 3D ленти като Tron Legacy и Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Режисьор е Мишел Гондри, чийто най-известен филм е Eternal Sunshine of the Spotless Mind /Блясъкът на чистия ум (2004).

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини