Няколко начина да събудим романтиката

Лятото е най-подходящото време от годината за романтични срещи навън. Предлагаме ви няколко начина, благодарение на които ще навлечете много ползи на личния си живот.

Може някои от тях да ви се сторят глупави и прекалено елементарни, но, повярвайте ни, те 100 % ще скрепят отношенията ви с любимия/любимата.

1. Организирайте водна война.

Победете горещините като използвате предназначените за деца водни пистолети. Водата не само ще ви охлади, но и ще активира малко спортна злоба в забавлението.

2. Станете художници.

Вземете листове хартия и моливи и се нарисувайте един друг. Направете дори смешни рисунки. Друга възможност е да се снимате в парка и да сложите шедьоврите в рамка, за да запечатате приятните моменти за в бъдеще.

3. Направете нещо съществено заедно.

Дайте на връзката си и на обществото, в което живеете, своя дан. Станете доброволец в някаква социална кауза.

4. Прекарайте деня си на игрището.

Събудете детето в себе си. Гонете се из парка, сядайте по тревата, рисувайте по пясъка. Споделяйте спомени от детството си. Всичко това ще ви помогне да се сближите.

5. Намокрете се отново.

Оставете водните пистолети настрана и скочете във фонтана на парка.

6. Бъдете спортисти.

Не се оставяйте на скуката и леността. Бъдете авантюристични. Играйте на криеница, вземете колелата и карайте до изтощение. Или пък изберете някоя друга активност, която винаги сте искали да изпробвате – рафтинг, скачане с бънджи, летене с парапланер.

7. Отидете на плаж.

Само двамата. Един ден един друг без никой до вас. Играйте плажен волейбол, тичайте по плажната ивица, разглеждайте мидите в пясъка, направете заедно пясъчен замък... заедно, само двамата.

8. Пикник с кола.

Събудете се една сутрин с мисълта да отидете някъде само вие двамата. Тръгнете с колата и не спирайте докато не откриете вашето място. Направете си пикник сред природата.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини