Романтично предложение в Топ капъ предизвика лавина от одобрения

Изображение 1 от 3

    Лавина от одобрения получи във фейсбук публикацията на Райчо Велинов. Над 450 негови приятели и познати са реагирали на романтичното му предложение за женитба на Красимира Атанасова. Райчо не само, че е изненадал приятно годеницата си, а и е избрал нестандартно за жеста си място - двореца Топ капъ в Истанбул.

    Младежът сподели, че се познава от детските си години с Краси и може да се каже, че тя е неговата „детска любов“.

    Израснали са в един квартал в Първомай, учили са в едни и същи училища, но не са били заедно заради разликата във възрастта. Въпреки това учители и съученици на двамата помнят тяхната „епична“ любов.

    В момента Краси е третокурсничка в Пловдивския медицински университет, а той работи в Англия. Именно поддържането на любов от разстояние го е принудила да направи крачка към брака.

    Подготовката му отнела доста време. Внимателно избрал мястото, хотела, направил план, така че да видят колкото е възможно повече забележителности. Намерил добри хора, които били готови да му съдействат – да осигурят транспорт, всичко необходимо за „важния момент“ и дори да го заснемат.

    На терасата на Топ капъ с изглед към морето Райчо подарил на Краси огромен букет и балони, паднал на колене и изрекъл най-важните думи:

    „Краси, от много години сме заедно, преминахме през много неща, изминахме дълъг път... Ще извървиш ли остатъка от живота си на земята с мен? Ще се омъжиш ли за мен?“

    Пред погледа на разноезични туристи, Красимира казала своето „да“ и всички наоколо разбрали отговора ѝ от сияещите ѝ очи.

    Двамата вече са в Първомай и започват подготовка за новия си живот. Райчо има амбициите да запише рехабилитация в Медицинския университет. Виждат бъдещето си в Първомай, а мечтата им е да практикуват професиите си заедно.

    За „търпеливите“ са публикували и видео, в което се разказва за екскурзията им в Истанбул. Последните минути на клипа са запечатали романтичното предложение.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини