Xperia X8 идва с мисия за мултимедийно забавление

Sony Ericsson допълни линията смартфони Xperia с модела X8, създаден за мултимедийно забавление. Потребителският интерфейс на новото устройство е подобен на този на Xperia X10 mini – с четири ъгъла на екрана за лесна употреба само с една ръка, които могат да бъдат персонализирани за достъп до любимите приложения с едно докосване.

X8 разполага с Timescape за бърза връзка със социални мрежи и сайтове, както и с всеобхватен бутон за достъп до многообразно съдържание. Отворената операционна система Android осигурява достъп до хиляди приложения в онлайн ресурса Android Market.

X8 предоставя 3-инчов екран, 3.5-мм жак за слушалки и 3.2-мегапикселова камера с възможност за видео запис. Обичайни забавления с този смартфон ще са игри, гледане на видеоклипове от YouTube, сърфиране в уеб, снимане и незабавно качване във Facebook, сваляне и слушане на музика от PlayNow и др.

Смартфонът поддържа мрежи GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 900/2100 и UMTS HSPA 800/850/1900/2100. Очаква се на пазара през третото тримесечие в няколко цветови варианта. Цената все още не е обявена.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини