От Байерн: Интер заслужаваше победата

От лагера на Байерн Мюнхен признаха след загубата с 0:2 от Интер във финалната среща от Шампионската, че италианците напълно са заслужавали победата.

Франц Бекенбауер, почетен президент: „Интер беше по-добрият отбор през всичките 90 минути и спечели заслужено. Ние нямахме ден. Владеехме инициативата в началото на второто полувреме, но това не бе достатъчно. Те направиха по-малко грешки от нас".

Ули Хьонес, президент: „Футболистите на Интер бяха много по-решителни от нашите. Ние просто не успяхме да наложим постоянна преса срещу тях. Много е трудно да се играе срещу толкова силна и сгъстена защита. Те бяха много по-силни от последния ни противник (б.р.- Олимпик Лион)".

Кристиан Нерлингер, спортен директор: „Интер бяха хладнокръвни и ефективни. Решителният момент в този мач дойде точно след почивката (б.р.- положението на Мюлер). Днес на терена не беше най-добрият ни състав. Липсваше ни Рибери".

Ханс-Йорг Бут, вратар: „Интер спечели напълно заслужено. Те се отбраняваха перфектно. Ние не играхме нашата игра и не успяхме да пробием защитата им. Интер притежава и невероятни нападатели".

Марк ван Бомел, халф и капитан: „Спечели по-ефективният, а не по-добрият отбор. Ако Мюлер бе вкарал (б.р.- в началото на второто полувреме), нещата щяха да изглеждат по различен начин. Моменти като този са решаващи. Аз обаче не му се сърдя, защото той вкара толкова много голове през сезона".

Филип Лам, бранител: „През първото полувреме играхме много плахо и не бяхме достатъчно силни. Вторите 45 минути обаче бяха доста по-добри за нас, но още в началото пропуснахме чудесна възможност за гол. Всяка грешка в подобни мачове трябва да се наказва".

Томас Мюлер: „Не съм доволен от това, което показахме през първото полувреме. Пропуснатото положение от мен в 46-та минута пък беше един изключително лош момент. Това е причината да не се чувствам добре в момента".

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини