Задържаха хасковлия с дрога след сигнал за разпра с майка му

Петима души са задържани за наркотици в Хасковска област през последните три дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Единият от тях е арестуван в Хасково вчера. Полицаите са получили сигнал за разпра между майка и син и били изпратени на адрес на улица „Нешо Брайков“ в квартал „Република“. Докато стопирали спора, открили в стаята на 36-годишния син сгъвка с бяло прахообразно вещество с тегло 0,16 грама – амфетамин.

На 19-и в Харманли е проверен дома на 23-годишен, намиращ се на улица „Цар Иван Асен“. Под навес в къщата е открита грам суха зелена листна маса – марихуана.

Същия вид дрогата е намерена и в 37-годишен симеоновградчанин, проверен в родния си град. При вида на полицаите той е опитал да изхвърли 6 грама марихуана на земята. При последвала проверка в дома му на улица „Хан Аспарух“ са открити още 2 грама марихуана и грендер-мелачка. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

На следващия ден в участъка в Симеоновград е задържан и 41-годишен мъж с грам канабис.

В димитровградското управление на 29-и е пренощувал 36-годишен от село Ябълково, от когото са иззети 15 грама метамфетамин. Полицейската му мярка е била по заведеното бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дт
    ДТ
    4 -1
    13:35, 22 апр 2024
    Най-търсеният метамфетамин се приготвя в Ябълково. Номер 1 сте
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини