Звезди от екрана ще поднесат "Изненадаа..." на първомайска сцена

 

“Изненадаа...” ще поднесат на първомайска сцена Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Татяна Цветкова и Миглена Стоева.

Комедията ще бъде представена на 16 април от 19 часа в големия салон на читалище „Св.св. Кирил и Методий“. Билетите се продават в библиотеката на читалището и са по 20 лв.

Комедията е по текст на Надежда Птушкина и е режисирана от Орлин Дяков.

“Изненада” е топла, изпълнена с любов история, която ще помогне на мнозина да се загреят от студа на живота, да повярват в доброто и отново да се уверят, че се случват чудеса. Пиесата се смята за една от най-добрите в съвременната руска драма от последните десетилетия.

Пиесата разказва трагикомичната история на една възрастна жена и нейната дъщеря, сред бита на обикновен руски дом. Майката е болна и очаква близкия си край, тъгувайки че все още не е видяла дъщеря си омъжена и наобиколена от деца. Дъщерята също се измъчва от тази ситуация и се чуди как да вдъхне вяра на майка си, че това ще стане и тя ще доживее да види дъщеря си под венчило. И решава да измисли надежда! Именно това решение, слага началото на куп смешни ситуации и недоразумения, и довеждат играта до трогателен завършек. Така се ражда една романтична комедия, изтъкана от смях и сълзи, от човечност и доброта, от находчивост и красива фантазия. Понякога и една добре поднесена лъжа съживява човека и вдъхва енергия за живот.

  1.  
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини