Над 170 човека зарадва кампанията "От хора за хора от сърце"

Изображение 1 от 2

    Равносметката на кампанията „От хора за хора от сърце“  за 2023 година показва 170 торбички с хранителни стоки от първа необходимост за възрастни в нужда и куп играчки за децата. Това са над 170 стоплени от доброта хора.

    „Днес сме горди, щастливи и обнадеждени, защото за пореден път разбрахме, че доброто съществува“, споделиха учителките Мария Стефанова и Деспина Момчилова, чиито ученици бяха основната движеща сила на акцията.

    Кампанията се организира  за трета година, а лидер през тази беше ученичката Анелина Георгиева, подкрепяна от Виктория Рупцова, Ангел Богданов и учениците от 12.б и 11.в клас на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“. Те получиха съдействие от много класове в училището, а един от най-активните в търсенето на спонсори бе учителят Николай Кръстев.

    С благодарност към дарителите се обърнаха и хората, получили от хранителните пакети. Те им пожелаха здраве и късмет през Новата 2024 година.

    Даренията бяха разпределени територията на общината, в Дома за хора с увреждания в село Езерово и Центъра на настаняване от семеен тип.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини